Skip to content Skip to navigation

ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Αγρότης

Αγρότης

Στην κατηγορία «ΑΓΡΟΤΗΣ» σας παρουσιάζονται ενδεικτικά προϊόντα, που μπορείτε να προμηθευτείτε από την ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ καθώς επίσης & υπηρεσίες, που μπορούμε να σας παρέχουμε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με γνωστούς Ευρωπαϊκούς οίκους, όπως CAPRARI (για τις αντλίες), ABB, SIMENS, FELM κ.ά. (για τους κινητήρες), για να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στις εφρμογές των φυγοκεντρικών αντλιών, που χρειάζονται οι αγρότες. Στις παρακάτω φωτογραφίες γίνεται μια πολύ μικρή παρουσίαση των εν λόγω προϊόντων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε με μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας, σε Φάρσαλα, Λάρισα, Βόλο ή να ρωτήσετε τους κατά τόπους συνεργάτες μας.

Στην κατηγορία των Υποβρύχιων Αντλητικών Συγκροτημάτων Γεωτρήσεων παρουσιάζονται μερικές από τις εφαρμογές με προϊόντα πρώτης ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Σε επικοινωνία με τους κατά τόπους συνεργάτες μας ή στα υποκαταστήματά μας, υπάρχει η δυνατότητα να σας παρουσιαστούν διά ζώσης, από την πλήρη αποθήκη μας, υποβρύχιοι κινητήρες των οίκων FRANKLIN, CAPRARI, GRUNDFOS, WILO, LOWARAANAVALOS, TORRENT (KAZIS) κ.ά., όπως επίσης υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων των προαναφερθέντων οίκων.

Οι πομόνες (χυτοσιδηρές & ορειχάλκινες) είναι εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και με μεγάλο κύκλο ζωής. Η κατηγορία αυτή παρουσιάζει εγκαταστάσεις, που πραγματοποιήθηκαν από την ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ με πομόνες KAZIS, CAPRARI, ANAVALOS κ.ά.. Η επιλογή και διαστασιολόγηση του εν λόγω προϊόντος θα γίνει με υπευθυνότητα και με γνώμονα το δικό σας συμφέρον από τους συνεργάτες μας σε όλη τη Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα, όπως και στα υποκαταστήματά μας σε Λάρισα και Βόλο. Στα κεντρικά γραφεία μας, στα Φάρσαλα, μπορείτε να είστε αυτόπτης της συναρμολόγησης νέων, συντήρησης ή επισκευής παλαιών. Οι κινητήρες που χρησιμοποιούμε, χωρίς να κάνουμε έκπτωση σε ποιότητα, παρά μόνο σε τιμή, είναι των οίκων ABB, SIEMENS κ.ά.. 

Στην υποκατηγορία αυτή σας παρουσιάζονται κατ' ελάχιστο προϊόντα κι εργασίες που η εταιρία μας δύναται να σας παρέχει. Οι αγωγοί άρδευσης (αγωγοί κατάθλιψης) είναι PE 3ης γενιάς ή PVC & φυσικά οι πιστοποιημένες εργασίες εγκατάστασης πραγματοποιούνται από την εταιρία μας. Η ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ συνεργάζεται και σε αυτό το τμήμα με Ευρωπαϊκό οίκο (PIPELIFE). Το άρτια τεχνικά & εξειδικευμένο τμήμα εγαταστάσεων της ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ αναλαμβάνει επίσης (στα πλαίσια της ολοκληρωμένης λύσης που παρέχει) την εγκατάσταση και των διάφορων παρελκόμενων υλικών, όπως αναμονές, ταυ, βάνες, βαλβίδες αντεπιστροφής κτλ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά ή με επίσκεψη στο Υποκατάστημα Λάρισας.

Οι ηλεκτρολογικοί πίνακες είναι απαραίτητοι για την πλήρη λειτουργία μιας αντλίας & είναι μέσο αυτοματισμού και προστασίας. Λόγω της σημαντικότητάς τους, η ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ κατασκευάζει τους ηλεκτρικούς πίνακες σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση την εκάστοτε ζήτηση. Χρησιμοποιούνται υλικά γνωστών ευρωπαϊκών οίκων και στις περιπτώσεις που εφαρμόζονται συστήματα ομαλής εκκίνησης (Soft Starter) και ρύθμισης στροφών (Inverter), η ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ επιλέγει εξειδικευμένα προϊόντα των ABB, DELTA, SCHNEIDER κ.ά.. Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης λύσης που παρέχουμε, η εγκατάσταση αυτών πραγματοποιείται από εξειδικευμένο τεχνικό (ηλεκτρολόγο) της MSPUMPS, με την εγγύηση της ορθής λειτουργίας να συνοδεύει προϊόν & εργασία.

Το service - επισκευή & η τεχνική υποστήριξη είναι η εγγύηση της συνεργασίας με την ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ. Η εταιρία μας, στην έδρα της, σε ιδιόκτητη έκταση, αναλαμβάνει την επισκεύη όλων των προϊόντων που δύναται να σας προμηθεύσει (αντλίες, κινητήρες, παρελκόμενος εξοπλισμός, ηλεκτρολογικοί πίνακες). Η MSPUMPS διασφαλίζεται κι είναι πιστοποιημένη με τα συστήματα ISO9001:2015 & ISO14001:2015 και σας εγγυάται την πλήρη λειτουργικότητα ενός προϊόντος που έχει εισαχθεί, επισκευαστεί κι εξαχθεί από το τμήμα επισκευών.
Στα πλαίσια της τεχνικής υποστήριξης, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες αφορούν την εφαρμογή σας & φυσικά ''ακολουθεί'' το εγκατεστημένο προϊόν με συνεχή επικοινωνία με τον αγρότη για επίλυση αποριών και βεβαίωση ορθής λειτουργίας.

Η εγκατάσταση των αντλητικών συγκροτημάτων είναι πολύ σοβαρό θέμα και πρέπει να αναλμβάνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο και με πείρα, ώστε να ξεπεράσει οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί. Αυτό είναι το προσωπικό της ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ, το οποίο χειρίζεται εξειδικευμένα εργαλέια και μηχανήματα εγκαταστάσεων, όπως γερανοφόρα οχήματα. Η MSPUMPS έχει στην κατοχή της όλα τα προαναφερθέντα κι αναλαμβάνει την πιστοποιημένη κι εγγυημένη εγκατάσταση των αντλιών και των παρελκομένων υλικών. Τέλος, με την εκκίνηση των αντλιών, βεβαιώνει την ορθή λειτουργία, αφού πρώτα λύσει οποιαδήποτε απορία υπάρξει από εσάς.

Οι ηλεκτροκινητήρες είναι απαραίτητοι για την κίνηση της αντλίας σας, εφόσον υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Στην περίπτωση αυτή η MSPUMPS έχει επιλέξει, μετά από πολυετή δοκιμή επί τω έργω, να συνεργάζεται με τους οίκους ABB, SIEMENS, FELM κ.ά.. Οι ηλεκτροκινητήρες που διαβάσατε είναι Ευρωπαϊκών κατασκευαστικών οίκων (αποκλειστικά) τεχνολογίας IE2, IE3 και άνω. Η τιμή τους προσαρμόζεται από εμάς στα δεδομένα της αγοράς και με γνώμονα το συμφέρον του αγρότη. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως η ΜΑΥΡΟΠΟΔΗΣ Σ. ΕΠΕ αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση αυτών, πάντα με την εγγύηση που σας καλύπτει η τέλεια εργασία. 

Εγγραφή στο RSS - Αγρότης